Neviđeno dosad: Protivnički trener kleknuo na parket i poljubio grb Crvene zvezde
Saša Obradović je dijete Crvene zvezde i ne želi da krije ljubav prema klubu kojeg svim srcem voli od djetinjstva

Saša Obradović ne krije koga voli

Neviđeno dosad: Protivnički trener kleknuo na parket i poljubio grb Crvene zvezde

M. Šljivak

Crvena zvezda je večeras u Beogradu u 19. kolu Eurolige dočekala ekipu francuskog Monaca, a pred sam početak meča veliku pažnju je privukao trener gostiju i legenda Crvene zvezde Saša Obradović.

Saša Obradović večeras je još jednom pokazao koliku ljubav gaji prema Crvenoj zvezdi, timu u kojem je igrao i kojeg je trenirao.

Ovaj 53-godišnji stručnjak večeras vodi ekipu Monaca u duelu s beogradskim klubom i odlučio je na zanimljiv način pokazati kolika je njegova ljubav prema grbu Zvezde i crveno-bijeloj boji.

Pred početak meča trener Monaca je došao na centar terena. Kleknuo je na koljena i poljubio je grb voljenog kluba uz ogromne ovacije s tribina od navijača beogradskog tima.

Nije ovo ništa čudno za Obradovića. On je konstantno ističe da ne može zamisliti život bez ljubavi prema Crvenoj zvezdi i barem na ovaj način to može pokazati.

Oglasi

Kao košarkaš Saša Obradović je profesionalnu karijeru počeo u beogradskom klubu. Nastupao je za Crvenu zvezdu od 1987. do 1993. godine i potom se u dva navrata vraćao u klub.

Prvi put se vratio 1994. godine nakon raskida saradnje s francuskim Limogesom, a kao igrač je za klub nastupao u sezoni 1998/2000.

Posljednji povratak bio je u ulozi trenera 2020. godine. Nije se međutim dugo zadržao i dobio je otkaz nakon samo pet pobjeda u 16 odigranih utakmica u Euroligi.

Nakon kratkog boravka u voljenom klubu vratio se u Monaco, a u karijeri je trenirao još Koln, Kyiv, Turow, Donetsk, Albu i Lokomotiv Kuban.

Ovakav potez Saše Obradovića definitivno je nešto što se ne viđa često na parketima i pitanje je šta će čelnici Monaca pomisliti o svemu nakon svega viđenog.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Obradovića to sigurno ne zanima. On je samo odlučio pokazati koliko voli svoj nekadašnji klub bez obzira što ovakve scene nisu baš profesionalne prema njegovim igračima.

Top Komentari

nakopitam
Vlaska posla
2 2
Adrian
Hoćel pustit Zvezdi da dobije?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi