Šehovac napustio klupu Sparsa

Očekivana odluka

Šehovac napustio klupu Sparsa

S. Mlaćo

Goran Šehovac je nakon lošeg otvaranja sezone podnio ostavku na mjesto trenera seniorske ekipe OKK Spars.

"Ostavku podnosim isključivo iz razloga da se desi neki pozitivan šok u ekipi, jer je očito došlo do zasićenja. Ekipi i klubu želim mnogo sreće i uspjeha u narednom periodu.", kazao je Šehovac.

"Naš klub se zahvaljuje Goranu na korektnosti i sve svemu što je učinio za naš klub, te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u narednom periodu", istakli su iz sarajevskog kluba.

Podsjetimo, Sparsi su jedina momčad u ABA 2 ligi bez pobjede.

Top Komentari

GMOkokoshka
E cuj zasićenje, a sjeo na klupu pred pocetak sezone, a par kola odigrano. Pa sta reci
2 1
Twista
Iskreno, decko je napravio odlican posao sa ekipom Vogosce prosle sezone, koja je imala losiju ekipu nego ovu sto imaju Sparsi, znaci da nesto ne stima, jer on je autoritet, vidi se to dok vodi utakmicu i na koji nacin. Jako misteriozno, ekipe koje su bolje od ovih sto Sparsi gube sada, lagano su dobijali u pripremnim uzakmicama.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi