Trener Sparsa nakon novog poraza: Na tržištu trenutno nema igrača koji nama može pomoći

Goran Šehovac nakon utakmice

Trener Sparsa nakon novog poraza: Na tržištu trenutno nema igrača koji nama može pomoći

Košarkaši sarajevskih Sparsa večeras su na Grbavici izgubili od Igokee sa 73:68 u susretu 3. kola Prvenstva BiH.

Nakon novog poraza trener sarajevskog tima Goran Šehovac kazao je da mu vrlo teško pada ovaj period.

"Najblaže rečeno teško mi pada čitav ovaj period. Najteže mi je što igrači ne primaju moje reakcije. Zadnja dva time outa uopšte nismo odigrali ono što smo se dogovorili. Nemamo koncentraciju svih 40 minuta. Igokea je sigurno iskusnija i kvalitetnija, ali imali smo šansu... Zaslužena pobjeda Igokeee. Na nama je da ispiramo mozak igračima svaki dan, da ponavljamo iste stvari... Ovo se ponavlja iz meča u meč. Dosta je bilo nediscipline".

Da li planira pojačati ekipu nekim novim igračima?

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Trenutno na tržištu nema igrača koji nama može pomoći. Nećemo da uzimamo igrače samo da bi doveli nekoga. Treba nam neko ko zna ubrzati, smiriti loptu, povezati ekipu, ali to trenutno na tržištu nema. Zato nam preostaje i dalje borba".

Promo

Top Komentari

user85
Ti sam izgleda ne znaš što loše igraju.
1 0
GMOkokoshka
A i trener je prica za sebe
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi