Selimović: Nadam se da ćemo uz nenormalnu želju pobijediti i Borac

Trener OKK Spars Realway

Selimović: Nadam se da ćemo uz nenormalnu želju pobijediti i Borac

M. Šljivak

Nermin Selimović poprilično je uspješno vodio OKK Spars u protekla dva mjeseca.

Večeras je odveo svoj tim do pobjede nad Leotarom 84:65, a ovo mu je bila posljednja utakmica na klupi jer će ekipu preuzeti Nedim Džemić.

Selimović je izrazio veliko zadovoljstvo nakon večerašnje pobjede

"Dosta smo umorni, igrali smo tešku utakmicu u Skoplju, pa onda opet dug put. Momci su pokazali karakter i čestitam im na dobroj partiji", rekao je Selimović.

Protiv Borca Sparsi završavaju u utorak protiv Borca.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Dat ćemo sve od sebe da ih pokušamo iznenaditi. Oni su uz MZT su najkvalitetnije ekipe u ABA 2 ligi, ali pokazalo se da svako svakog može dobiti i nadam se da ćemo uz nenormalnu želju i energiju doći do drugog trijumfa", rekao je Selimović.

Promo

Top Komentari

GMOkokoshka
Koliko gresaka u tekstu, to je strava
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi