Serija Igokee prekinuta u Podgorici

Poraz bh. predstavnika

Serija Igokee prekinuta u Podgorici

Midhat Šljivak

Košarkaši Igokee poraženi su večeras u 15. kolu ABA lige u Podgorici od ekipe Budućnosti rezultatom 76:71.

Loše je Igokea ušla u ovaj susret. Budućnost je povela sa 5:0, a prednost su konstantno povećavali do maksimalnih plus deset u devetoj minuti 22:12. Na mali odmor Budućnost je otišla sa osam poen aprednosti 24:16.

Lider ABA lige je serijom 5:0 drugi dionicu, te su se vratili u susret 24:21. Ipak, Budućnost zatim ponovo podiže prednost na dvocifren broj 38:26, a na poluvrijeme domaći tim odlazi sa devet poena prednosto 40:31.

Imala je Budućnost tokom treće dionice konstantno dvocifrenu prednost, ali su Igosi u samom finišu uspjeli ponovo doći na smao minus četiri 47:43, da bi se u posljednjih deset minuta ušlo ponovo sa solidnom prednošću od osam poena u korist Budućnosti 55:47.

Uspjeli su Igosi u posljednjoj četvrtini stići do rezultatske neizvjesnosti. U finišu su poenima Edwardsa stigli do samo minus dva 66:64, da bi u završnoj minuti ipak domaći odigrali bolje, te su stigli do zaslužene pobjede u ovom susretu.

Čedomir Vitkovac je ubacio 14 poena u pobjedničkom timu, Marko Popović je dodao 13, a Aleksa Popović 12 poena. Branko Jorović je kod Igosa ubacio 15 poena, a Hammonds je dodao 14.

 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.