Shane Larkin ostaje u Efesu do 2022. godine

Fantastični Amerikanac produžuje ugovor s turskim prvakom

Shane Larkin ostaje u Efesu do 2022. godine

Turski prvak Anadolu Efes ove sezone je do pauze izazvane pandemijom koronavirusa bio uvjerljivo najbolja momčad Eurolige.

U sjajnom timu trenera Ergina Atamana pored nekoliko sjajnih pojedinaca ipak je najbolju košarku igrao fantastični Shane Larkin koji je cijele sezone zatrpavao koš protivnicima širom Eurolige ali i turskog prvenstva.

Izgleda da se navijači ovog kluba ne trebaju brinuti oko budućnosti Larkina u plavom dresu Efesa. Kako piše dobro informirani grčki SDNA uprava turskog prvaka već je dogovorila produženje ugovora s prvom zvijezdom. Larkin bi u klubu trebao ostati najmanje do 2022. godine uz plaću od 7.7 miliona dolara za naredne dvije sezone. 

Larkin je nedavno dobio i tursku putovnicu te se stavio na raspolaganje turskom nacionalnom timu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi