Shane Larkin se vraća 30. oktobra protiv Olympiacosa

Efesu ne ide bez fantastičnog Amerikanca

Shane Larkin se vraća 30. oktobra protiv Olympiacosa

Anadolu Efes Euroligu je otvorio s dva vezana poraza. 

Prošlogodišnji hit Eurolige igra neprepoznatljivo a jedan od razloga sigurno je i odsustvo najboljeg košarkaša Shanea Larkina.

Sjajni Amerikanac se kod kuće oporavlja od ozljede a njegov povratak u Istanbul planiran je 25. oktobra. Na press konferneciji nakon sinoćnjeg poraza od Fenerbahcea u turskom derbiju u okviru 2. kola Eurolige jedno od pitanja za Ergina Atamana bilo je i o povratku Amerikanca na teren.

"U Istanbulu ga očekujemo 25. oktobra a na parketu već 30.10. kada nas čeka euroligaška utakmica s Olympiacosom. Znam da smo igrali loše, nema opravdanja, no Shane nam zaista mnogo nedostaje i mislim da će njegov povratak na parket i u formu donijeti zaokret i u našoj igri" - kazao je Ergin Ataman trener Efesa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi