Shaq izabrao nepobjedivu NBA petorku
Foto: EPA

Tvrdi da ovaj tim ne bi mogao izgubiti seriju na 4 pobjede

Shaq izabrao nepobjedivu NBA petorku

Legendarni košarkaš Shaquille O' Neal izabrao je idealan tim sastavljen od bivših i sadašnjih igrača za koji je uvjeren da bi bio nepobjediv.

Četvorostruki šampion najjače lige svijeta je u ‘petorku svih petorki’ izabrao Allena Iversona, Kobe Bryanta, Michaela Jordana, Lebrona Jamesa i naravno - sebe.

“Nije me briga šta ćete sve da kažete na ovaj izbor. Niko ne ni mogao da pobijedi ovu ekipu u seriji od sedam utakmica,“ poručio je O’ Neal.

Prvi pickk Orlanda sa drafta 1992. u NBA je igrao još za Los Angeles Lakerse, Miami Heat, Phoenix Sunse, Cleveland Cavalierse i Boston Celticse. S Lakersima je tri puta bio prvak, te jednom s Miamijem, a s reprezentacijom Sjedinjenih Država ima zlato sa Olimpijskih igara 1996. u Atlanti.

Top Komentari

Penderinos
Mogli bi vala i bez tebe
0 5
Realist
Prva dvojica nabrojanih su dovoljni da se ne izgubi serija
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti