Shaqov sin mora na operaciju srca: Svaki sekund na parketu mi je mogao biti posljednji

Loše vijesti iz SAD-a

Shaqov sin mora na operaciju srca: Svaki sekund na parketu mi je mogao biti posljednji

Midhat Šljivak

Sin Shaquillea O'Neala, 18-godišnji Shareef, ima ozbiljnih problema sa srcem.

Shareef koji je ove sezone trebao krenuti na prestižni UCLA univerzitet, moraće zbog toga propustiti prvu košarkašku sezonu, jer njegovo stanje zahtjeva operaciju.

"Otkriven mi je ozbiljan problem sa srcem. Svaki sekund na terenu mu je mogao biti posljednji. Neću biti u mogućnosti da igram košarku, ali ću se sigurno vratiti. Ovo je mali korak nazad na mom putu i nešto što moram pregurati, Zdravlje mi je najvažnije", rekao je Shareef.

Operaciju srca O'Neal će imati u narednim danima, a UCLA je ostao bez očekivanog pojačanja pod košem pred novu NCAA sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi