Shaq šokirao mnoge izborom najboljeg igrača NBA lige: "Bolje da niste vidjeli njegov izraz lica"
Foto - Screenshot

O'Neal ima svoje mišljenje

Shaq šokirao mnoge izborom najboljeg igrača NBA lige: "Bolje da niste vidjeli njegov izraz lica"

M. Šljivak

Legendarni Shaquille O'Neal smatra da je fenomenalni košarkaš Memphis Grizzliesa Ja Morant trenutno najbolji igrač NBA lige.

Morant igra zaista sjajnu košarku ove sezone. Njegove izvedbe su zaista čudesne i mnogi tvrde da je on nasljednik Allena Iversona.

Za Shaquillea O'Neala nema dileme. Ja je najbolji igrač lige i to mu je rekao i lično.

"Bolje da niste vidjeli izraz njegovog lica kada sam mu rekao: 'Čovječe, ti si najbolji igrač u ligi", rekao je Shaq i dodao je:

"Nije mogao da vjeruje šta čuje i dodao sam mu: Ne šalim se s tobom. Ti si najbolji. Zaista tako mislim", istakao je O'Neal.

Ja Morant je ove sezone zaista čudesan. Prosječno ubacuje 27.5 poena, bilježi 6.7 asistencija uz gotovo šest skokova po meču u dresu Grizzliesa.

Ovaj 22-godišnjak je bio drugi pik NBA drafta 2019. godine i u karijeri je na prosjeku od preko 19 poena po meču.

Top Komentari

Sukedzo
Morant je buducnost NBA lige, samo da ga uzljede zaobidju i bit ce zastitni znak lige. Nadam se da ce Memphis sagraditi tim oko njega i donijeti prvi naslov Grizzliesima.
6 0
amex
Dobar, dobar mali..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi