9

Komentari (9)

Utjug
Jokic lagano uzima novu MVP titulu...
Mad_max
Jokic ne vjerujem da ce biti MVP jer on igra samo za statistiku, odbrana ne postoji. Dok na drugoj strani imaju Embiid, Morant, Tatum, koji ne samo da i sebe žrtvuju za tim nego i odbranu imaju i daleko veći WIN RATING jer im nije stalo samo do njih nego i do rezultata. Ipak kako god moje mišljenje je da ove godine to ide u ruke Embiida koji je zvijer ili u najgorem slučaju Morantu koji dere li dere.
Piplica123
Napusite nam se svi vi sa dna kace, jel posteno?
Zulfikar
Jason Tatum je trenutno najbolji igrac lige, Tatum trenutno ima veci prosjek no sto su imali i Jordana a i Chamberlain kada su bili njegovih godina.
user1582456981
Tatum nije bolji ni od Doncica moj kralju malo vise gledaj brojke i kako se igra Luka sa svima...
user1601076490
Tatum uvijek prije Doncica, jer igra 2 puta bolju odbranu.
Sukedzo
Morant je buducnost NBA lige, samo da ga uzljede zaobidju i bit ce zastitni znak lige. Nadam se da ce Memphis sagraditi tim oko njega i donijeti prvi naslov Grizzliesima.
DadiG
Slažem se. Trenutno Grizzlies imaju drugi najbolji omjer u NBA.
amex
Dobar, dobar mali..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.