Simonović: Idemo korak po korak

Zvezdini košarkaši i dalje prizemni

Simonović: Idemo korak po korak

Krilni košarkaš Zvezde Marko Simonović nije krio oduševeljenje nakon velike pobjede nad moskovskim CSKA.

Simonović je u istorijski trijumf ugradio 14 poena i tako potvrdio da je u odličnoj formi.

"Sjajan kraj godine. Sjajna godina za nas, za klub i za navijače. Baš mi drago što smo je ovako završili. Trudićemo se i da 2017. godina bude ovako uspješna. Ima mnogo utakmica pred nama, idemo korak po korak, moramo da budemo na zemlji i koncentrisani... Polako", rekao je Simonović.

On je dodao da je još rano govoriti o plasmanu u narednu rundu takmičenja.

"Rano je pričati o Top 8. Ima još 15 utakmica i može svašta da se desi. Dva poraza i dole ste, dvije pobjede i gore ste... Idemo korak po korak. U februaru nas očekuje 'haos' od utakmica i najbitnije da budemo prizemni. Imali smo sada i u decembru 'haos', ali iznijeli smo s pravim sportskim karaktererom i inatom", zaključio je Simonović.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Podsjetimo, Crvena zvezda je sinoć u beogradskoj Areni savladala ekipu CSKA rezultatom 78:67.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti