Sina mu Lakersi dali za Anthonyja Davisa, on poručio: Garantujem, više nikada nećete osvojiti titulu

Otac Lonzo Balla vrlo ljut

Sina mu Lakersi dali za Anthonyja Davisa, on poručio: Garantujem, više nikada nećete osvojiti titulu

Nakon što je potvrđeno da će njegov sin Lonzo Ball biti trejdovan u New Orleans Pelicanse, oglasio se otac LaVar koji je osuo paljub po Lakersi zbog ovog, kako kaže, lošeg poteza.

Lonzo je skupa sa Brandonom Ingramom i Joshom Hartom trejdovan u Pelicanse u zamjenu za superstara Anthonyja Davisa, a to se nikako nije dopalo LaVaru koji kaže da Lakersi više nikada neće osvojiti titulu.

"Garantujem... Bit će ovo najgori potez koji su Lakersi ikada uradili i više nikada neće osvojiti titulu", rekao je između ostalog otac Lonza Balla.

Inače, LaVar osim Lonza ima još dvoje djece koja se bave košarkom i to LiAngela koji igra za Los Angeles Ballerse i LaMela koji je također član iste ekipe.

Kada je riječ o Lonzu, treba reći da je on dvije godine proveo u Lakersima a u posljednjoj je bilježio 9,9 poena po meču, 6,2 skoka i 6,4 asistencije.

Top Komentari

Ante G.
Kako ono kazu, budala je uvijek bilo, samo sto nije bilo interneta, pa su trpili samo porodica i komsiluk...
13 2
realno_govoreci
Sinovi ti se nisu u stanju u Evropi dokazati a kamo u NBA.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi