Široki slavio protiv Šibenika

Druga polufinalna utakmica Memorijala "Široki 2018"

Široki slavio protiv Šibenika

Ekipe Širokog i Cibone zaigrat će u finalu Memorijalnog turnira "Široki 2018". Nakon što je zagrebačka Cibona počistila parket sa Slobodom u prvoj utakmici, druga je donijela dosta neizvjesniji susret koji je na kraju ipak završio sigurnom pobjedom našeg predstavnika.

Mateo Drežnjak i Goran Filipović kreatori su ove pobjede Širokog sa 17 odnosno 15 poena, dok je vrlo dobar bio i Mateo Čolak s 12 koševa. Pavić sa 13, te Bašić i Vuko s po 12 poena najbolji kod Šibenika, a solidan je bio i bivši centar Širokog Franko Kaštropil s 11 poena.

Od samog starta Široki je bio bolji takmac i skoro nijednog trenutka nije bilo sportno da će se domaćin suprotstaviti Ciboni u finalu ovog turnira.

Finale se igra sutra u 19h, dok će Šibenik i Sloboda za treće mjesto zaigrati u 17h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi