Široki uvjerljiv protiv Zrinjskog

Prijateljska utakmica

Široki uvjerljiv protiv Zrinjskog

Široki je večeras na Pecari savladao Zrinjski rezultatom 87:74 u prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za predstojeću sezonu. 

Mostarci su bili konkurentni samo u prvoj četvrtini koju su uspjeli dobiti s pola koša prednosti, dok je ostatak susreta protekao u dominaciji domaćina. 

Zrinjskom je ovo bio prvi pripremni susret nakon teških bazičnih priprema, te su igrali bez Brummita i Miličevića, igrača koji bi trebali biti nosioci igre u reketu u predstojećoj sezoni. 

Rezultat obojici trenera nije bio u prvom planu, ali mlada momčad Mladena Vuškovića se dopala, agresivnom igrom, posebice u tranziciji. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Slijedeću utakmicu, odabranici Hrvoja Vlašića igrat će protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada.

HKK Široki - HKK Zrinjski 87:74 (22:23, 25:17, 18:15, 22:18)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi