SKK Student savladao KK Sutjesku

Banjolučani nastavili pobjednički niz

SKK Student savladao KK Sutjesku

D. Vejo

Izabranici Aleksandra Ćikića nezaustavljivi su ove sezone. Pobjednički niz nastavili su večeras na svom parketu protiv ekipe Sutjeske iz Foče. Savladali su ih rezultatom 68:52, po četvrtinama je bilo 17:13, 21:10, 16:13 i 14:16.

Prvo poluvrijeme Student je predvođen plejmejkerom Srđanom Lončarom i raspoloženim Nikolićem odigrao odlično u odbrani kao i u napadu, pa su tako sa 15 poena razlike u svoju korist završili prvu dionicu.

Drugo poluvrijeme, tačnije treća četvrtina donijela je blagi pad u igri domaćina ali nisu dozvolili iznenađenje. Iako su gosti iz Foče posljednji period dobili, to nije bilo dovoljno za neki veći preokret i iznenađenje.

Kod Studenta najviše se istakao Nikolić sa 19 postignutih poena, dok je to kod Sutjeske bio Kapuran sa 14.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi