Sklanjaj se KD eto "Bosanske zvijeri": Niko nije smio stati Nurkiću na put!
(Foto: Screenshot) Jusuf Nurkić je sinoć sa 27 minuta na parketu ubacio 22 poena i dodao osam skokova

Atraktivno zakucavanje bh. centra

Sklanjaj se KD eto "Bosanske zvijeri": Niko nije smio stati Nurkiću na put!

Golden State Warriorsi su sinoć konačno proigrali kako znaju i na svom parketu savladali Portland Trail Blazerse rezultatom 125:97.

Blazersima nije pomogla ni odlična partija Jusufa Nurkića koji je za 27 minuta na parketu postigao 22 poena i dodao osam skokova.

Nurkić je sinoć imao nekoliko odličnih poteza, a najatraktivnije je svakako bilo silovito zakucavanje početkom treće dionice.

Lillard je dodao loptu Nurkiću, koji je bez oklijevanja krenuo ka košu. Kevin Durant je na vrijeme shvatio da nema smisla pokušavati zaustaviti bh. centra, pa je Nurkić lagano i efektno stigao do poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti