Sladojević: Nadao sam se boljoj igri, zaslužena pobjeda Sparsa

Trener Mladosti ističe da je tim iz Sarajeva ipak kvalitetniji

Sladojević: Nadao sam se boljoj igri, zaslužena pobjeda Sparsa

S. Pašalić

KK Mladost je poražen na gostovanju kod OKK Sparsa sa 90:73 u 9. kolu prvenstva BiH.

Trener gostiju, Goran Sladojević je nakon završetka dao svoje viđenje meča.

"Zaslužena pobjeda Sparsa, nadao sam se boljoj igri. U prvom poluvremenu smo imali taj neki priključak, međutim u toj nekoj rotaciji kad smo izrotirali, pa neću da kažem neka druga petorka ili nešto, znači nismo uspjeli da odgovorimo."

"Sparsi su igrali izvanredno, realno su kvaliteniji od nas, njihova zaslužena pobjeda. Nismo uspjeli da održimo taj rezultat i kada su otišli na 15-tak razlike znalački su to iskoristili i zasluženo pobijedili"

U narednom kolu Mladost igra jako težak meč protiv Igokee, a Sladojević je komentarisao i taj meč.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Pa mi ćemo se boriti, ušli su u formu, dobili su Cibonu lagano 20 razlike, imali su taj turbulentni početak sezone. Mi ćemo dati sve od sebe, kod kuće igramo dobro, nadam se da nas ovaj poraz neće psihološki izbaciti"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi