Sloboda bez Hasandića protiv Mladosti i Sparsa
Bh. reprezentativac prema prvim prognozama moraće mjesec dana da odustvuje sa parketa

Ponajbolji košarkaš Tuzlaka moraće na pauzu zbog povrede

Sloboda bez Hasandića protiv Mladosti i Sparsa

E. Dindić

Almir Hasandić zadobio je povredu, nakon jednog duela u susretu između njegove Slobode i Širokog Brijega

Prema prvim prognozama, istina nezvaničnim bh. reprezentativac bi trebao biti mjesec dana biti van parketa. Međutim,  postoji nada da bi sutra nakon detaljnijih liječničkih pregleda, period povratka mogao biti i kraći.

Sigurno da izostanak jednog od najboljih košarkaša tima iz Tuzle znatno će osjetiti trener Josip Pandža, koji će morati da pronađe adekvatne zamjene za ovog košarkaša u narednim kolima.

Jedno je sigurno, u iduća dva kola kada Slobode u srijedu gostuje u Mrkonjić Gradu kod Mladosti i u subotu dočekuju Sparse u Mejdanu, moraće da odigraju susret bez svog ponajboljeg košarkaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi