23

Komentari (23)

Haresolina
Ni jedan postavljeni cilj u OKK Slobodi nije ispunjen! Prvih šest godina od osnivanja je bio cilj opstanak! A ostalih devet cilj je bio liga 6. I đe smo? Ni jedan trener nije valjao, ni jedan igrac se nije naigrao. Smrdi id glave do repa. Mijenjati treba iz temelja.
ciroa
Шта рећи, осим хвала Чапљини...
dinass
Koje si ti ****o.
kurjak
Život ide dalje,a sudiji Ernadu Keroviću iz Zenice želim da večeras kad se bude vraćao kući sleti negdje s ceste i pogine.
dinass
Zenga jest supak ali posteno sudi uvijek a za sve sto je postigo u zivotu sam se izborio.Dakle.naglasavam da jest supak al sigurno nije nista kriv Slobodi.
kurjak
@dinass Ako nisi gledao utakmicu,potraži i pogledaj njegove sudijske odluke i vidjećeš šta je uradio.
dinass
Gdje je onaj genocidas da pise na Bosancici sada???
ciroa
Сељак, упристоји се...
dinass
Ja barem nemam zakopanog komsiju u dvorostu,prokleti ste bolan dok god su vam komsije,skolski drugovi i bebe zakopani po prelepoj i vjecnoj kako kaze onaj gad Bulevar republici.Kako ces objasnit djetetu kad nadje ljudsku kost u dvoristu kad bude radio nesto,proganjace vas duhovi nevinih dusa stoljecima i nikada srece necete imate sa krvavim rukama.
1601834469
Druze ti si ozboljno bolestan. Potrazi ljekarsku pomoc sto prije...
realista1982
Na sto je Tuzla spala, da u svom timu nema igraca, nosioca igre iz svog pogona po cemu je Sloboda poznata bila (nazalost samo bila) proizvedes 2-3 dobra igraca I njima dodajes iskusne igrace koji ih guraju naprijed. Pitanje je u ovakvoj situaciji da li cemo vise Ikada u Mejdanu vidjeti novog Delibasica, Mrsica, Mulaomerovica, Pascanovica, Delica, Hukica, Teletovica...
Samoiskreno
Jel to opet neko Tuzlacima drugi kriv sto ih selo razbuca u pola Tuzle?
kurjak
Sine, da mi je da uz kahvu ti pričam kako je to nekad bilo u Mejdanu.Gostujući igrači se useru od atmosfere.Sad je druga priča,ovi što su do juče igrali klisa i truhle kobile,imaju para zaposjeli su sve veće gradove i stanje je takvo kakvo jest.
VIP
Kakve su ovo lakrdije. Sparsi sve zakuhali. Lopovi najveći i zato će da plate! Aj Borac.
11plavihsampiona
Ovim tuzlacima vazda neko drugi kriv za njihovu nesposobnost
Mackintosh
Sparsi su najveci lopovi. To smece od kluba treba zabranit. Namjestase utakmice i ugasise Slobodu. Sparsi i Celik namjestili utakmicu, Sloboda nije, mada su za Tuzlake i suci navlacili.
VIP
Namjestili tekmu Sparsi Čelik kako bi Borac izbacili. Smećari!
Babuka1
A ko je namjestio tekmi sloboda-capljina pa sloboda ispala?
FreedomBH
Najlakse je druge krivit,kao sto je Sloboda kriva tako je i Borac sam sebi.Izgubis 10-11 utakmica i onda neko drugi kriv ma daj. Ka0 sto Sloboda tako i Borac nisu zasluzili doigravanje,pa kad pobjedis sto trebas onda ti niko nije kriv a ni duzan da igra za tebe.
dinass
Ko je bolan Slobodi kriv sto ih Capljina pobijedi kuci?I nisu za lige 6
kurjak
@dinass Baš se i ti razumiješ u ovaj sport?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.