Slobodan Jovanović pred potpisom za Sparse

Šuter uskoro potpisuje ugovor

Slobodan Jovanović pred potpisom za Sparse

Midhat Šljivak

Šuter Slobodan Jovanović (21) nalazi se na korak od potpisa ugovora sa sarajevskim Sparsima.

Ovaj 21-godišnji košarkaš prošao je kompletnu omladinsku školu beogradskog Partizana, a sada je na korak od potpisa za Sparse koji su u potrazi za pravim šuterom.

Papiri iz beogradskog kluba sa kojim je Jovanović ovog ljeta završio saradnju trebali bi stići jako brzo i mladi košarkaš će staviti potpis na ugovor sa sarajevskim timom.

Jovanović važi za zaista sjajnog šutera sa visokim procentima u šutu za tri poena. Takvog igrača su u timu sa Grbavice i tražili ovog ljeta i u njemu su dobili čovjeka koji će znati da pogodi kada treba.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Protekle sezone Jovanović je igrao na posudbi u OKK Beograd i ubacivao je osam poena po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti