Prvi čovjek Sparsa

Selimović: Podigli smo ljestvicu više

Košarkaši Sparsa danas su započeli s pripremama za narednu sezonu.

U novoj sezoni Sparsi će se uz bh. prvenstvo takmičiti i u ABA2 ligi, što će svakako biti veliki izazov za ovaj klub, ali i mlade igrače u timu.

"Na današnjem sastanku igračima i stručnom štabu su prezentovani ciljevi i planovi u narednoj sezoni. Mi ćemo biti najmlađi tim, kako u prvenstvu tako i u ABA 2 ligi, ali u suštini nastavljamo istim putem, a to je rad sa mladim igračima. Sada smo podigli i ljestvicu više. Doveli smo igrače koji su ponikli kod nas, Zahiragića, Vrabca i Glogovca, u ponedjeljak će nam se priključiti i Albijanić, kao još nekoliko igrača s kojima trenutno pregovaramo", kazao je prvi čovjek kluba Nihad Selimović.

Optimizma ne nedostaje.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Igranje u ABA 2 ligi će biti izazov, kako za klub tako i za naš mladi tim koji spremno dočekuje početak prvenstva. Težit ćemo ka tome da u narednom periodu ne budemo samo učesnici toga, već i da pokažemo kvalitet i talenat", istakao je Selimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi