Sparsi počeli s pripremama

Trbić: Dostojno ćemo Sarajevo i BiH predstavljati u ABA 2 ligi

S. Mlaćo

Marko Trbić, trener Sparsa, govorio je za SportSport.ba prvog dana priprema za novu sezonu

Sarajevski tim u novoj će sezoni igrati ABA 2 ligu, što je svakako nešto zbog čega su u Sparsima doveli zvučna pojačanja i odlučili da upale motore već danas.

"Prvi dan treninga je više upoznavanje. Ove godine je kod nas nešto drugačija situacija. Imat ćemo učešće u ABA ligi i atmosfera je pozitivna, svi su došli s velikom željom, svi su zdravi", rekao je Trbić za SportSport.ba, dodavši:

"Klub je na putu da napravi dobru reorganizaciju, da napravimo sve preduslove da napravimo dobar tim koji će nas dobro predstavljati u ABA 2 ligi. Nadamo se da ćemo biti dostojan predstavnik Sarajeva i BiH u tom takmičenju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije