12

Komentari (12)

Sasa86
Ove cure iz RS trebaju izaci sa terena dok ne sklone zastave armije bih.
Mahatma.Barbie
Ta Armija je branila međunarodno priznatu Republiku BiH od agresije fašističkih divljaka sa istoka i zapada. Današnja vojska BiH je legalni nasljednik te iste Armije. Pročitaj malo ustav BiH.
Sasa86
Ne bi ga procitao da mi abu hamza drzi noz ispod vrata.
Mahatma.Barbie
@Sasa86 Pročitaj pa nek ti braća Lukić, Pelemis, Mladić, Karadžić, Beara, Tolimir, Popović, Krstić, braća Nikolić, Miletic, Obrenovic, Erdemovic i ostali osuđeni za GENOCID drže nož pod fašistickim vratićem.
Uranija
@Sasa86 zatucan i neodgojen si... mama i tata te naučile i nema ti lijeka
damir83
Ljiljani nisu znak Armije BiH nego bivša zastava drzave BiH. Simbol kralja pod kojim du bili svi Bosanci. Tako da si ti u najmanj ruku glupi genocidaš. Ma da i ja bi više volio da je nova zastava. Dok vi dizete novokomponovanu genocidnu mi će mo Ljiljane !
mujaga13
Rs jel to Audi haahah
Zulfikar
Ili nek ga veliki eroj srpskog tora Milan Lukic zapali na lomači.
Manager
ovo nije zastava ARBiH
1946
Jel cuo kad lojo za zonu 3-2? Pusti ih nek imaju otvoreno polaganje al ne daj da sutaju vise za hebenu 3
user1597698961
Dteta ovj krizni momenti ,eco 15 0 serija slovenije ,i imaju +13
BiHScout
Dzombeta kosa nije vidjela u zivotu. Baca kroz citavu salu al kosa nema nigdje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.