Smijeh do suza u Staples Centru: Košarkaš San Antonio Spursa ušao u igru, pa shvatio da nema dres

Otrčao u svlačionicu

Smijeh do suza u Staples Centru: Košarkaš San Antonio Spursa ušao u igru, pa shvatio da nema dres

E. Čaušević

Nevjerovatna scena desila se sinoć na utakmici LA Clippersa i San Antonio Spursa.

Clippersi su uspjeli da dođu do nove pobjede u ovoj sezoni jer su slavili protiv Spursa sa 108:105, te sada imaju 35 pobjeda i 15 poraza, dok su Spursi upisali svoj 27. poraz u Staples Centru.

No, nakon meča u centru pažnje našao se košarkaš gostujućeg tima Jakob Poeltl koji je na parket trebao ući u igru u prvoj četvrtini.

No, kada je Poeltl utrčao na parket svi su se počeli smijati jer su shvatili da on nije obukao dres, te da je izašao u crnoj majici. Poeltl je otrčao u svlačionicu po dres, te se uspio vratiti na parket.

Top Komentari

nijepoznat
omg
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije