Snimak iz publike je sve otkrio: Šta je Durant uradio navijaču Dallasa?
Kevin Durant u posljednje vrijeme je baš nervoza, prvo je imao okršaj s Draymondom Greenom, pa je vrijeđao novinara, sada i jednog gledatelja u dvorani

Sramotan nastup KD-a

Snimak iz publike je sve otkrio: Šta je Durant uradio navijaču Dallasa?

E. Škorić

Košarkaš Golden State Warriorsa Kevin Durant nije se baš sportski ponio tokom meča protiv Dallasa.

Warriorsi su u seriji od tri poraza, a u meču protiv Dallasa bilo je evidentno da nešto ne funkcioniše u igri aktuelnog NBA prvaka.

Snimak iz publike je otkrio kako je Durant vidno izneviran došao do mjesta gdje su sjedili navijači Mavsa, pa je jednog od njih opsovao.

"Gledaj je**nu utakmicu i umukni", poručio je Durant navijaču.

KD je već ranije izvrijeđao novinara a u meču protiv LA Clippersa imao je jedan obračun sa saigračem Greenom, koji je onda suspendovan od strane tima.

Top Komentari

Bego
Imas ti srece sto to nije bilo u bosni,kako bi dobio flasu u glavu lagano.
15 1
Kiss
zato ga neće potpisati kad ugovor istekne
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi