Sokolović pred Kakanj: Neka bolji pobijedi

Košarkaš Zrinjskog

Sokolović pred Kakanj: Neka bolji pobijedi

Košarkaši Zrinjskog, koji trenutno zauzimaju prvo mjesto u Ligi za prvaka BiH, na svom terenu će u narednom kolu dočekati Kakanj.

Kakanj je ujedno jedini tim koji je Plemićima zadao dva poraza, jedan u regularnom dijelu te za sada jedini u Ligi prvaka, a uoči utakmice svoja očekivanja je iznio košaraš Zrinjskog Aleksandar Sokolović.

“Dobar start Lige 6 je iza nas i potpuno je nevažno što smo sada prvi na tabeli jer nam to ništa ne garantuje. Nismo poletjeli poslije pobjede u Laktašima, ali smo svjesni šta smo uradili i sigurno da nam je to dalo neku vrstu samopouzdanja", kazao je Sokolović, dodavši:

"Sljedeća utakmica je sa Kaknjem kojeg poštujemo jer su nas jedini dva puta dobili ove sezone u bh. ligi. Svi smo zdravi, znamo koji su klupski ciljevi i radimo na tome da ih ostvarimo. Poželio bi sreću nama i njima i neka pobijedi bolji.”

Na krilima pobjede nad Igokeom, ali i pobjedama nad Sparsima u Sarajevu, te Bosnom i Širokim na svom parketu Plemići se žele revanširati Kaknju za jedini poraz, ali i dodatno se učvrstiti na vrhu ljestvice.

Utakmica između HKK Zrinjski i KK Kakanj igra se u srijedu sa početkom u 17 sati.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi