Šou Bogdana Bogdanovića protiv Angole

Sjajno izdanje Srbije u prvom poluvremenu

Šou Bogdana Bogdanovića protiv Angole

Endin Čaušević

Košarkaši Srbije trenutno igraju protiv Angole meč prvog kola grupne faze Svjetskog prvenstva.

Srbija je jedan od favorita za osvajanje zlatne medalje i sigurno da košarkaši ovog tima to žele pokazati već u prvom duelu. Ekipa Srbije trenutno igra protiv Angole i nakon prvog poluvremena vodi sa 50:32.

Fantastičnu partiju u prvom poluvremenu odigrao je Bogdan Bogdanović. On je na parketu proveo nešto više od 12 minuta i upisao je čao 16 poena.

Ono što je impresivno jeste da je Bogdanović postigao čak četiri trojke od pet pokušaja. Srbi su odlični što se tiče šuta za tri poena jer su od 11 pokušaja ubacili čak osam trojki.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi