"Špance košarkaški bogovi ljube u ku**c"

Iznervirani pomoćni trener selekcije Australije

"Špance košarkaški bogovi ljube u ku**c"

E. Škorić

Pomoćni trener Australije Luc Longley bio je očajan nakon poraza od Španije u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Nakon dva produžetka Australija je ostala bez pobjede nad Španijom, koja će s Argentinom igrati u nedjelju za zlato.

Australci su ljuti na suđenje, ali smatraju i da je Španija miljenik sreće. Najbolje je to prokomentarisao Longley.

"Ovo je jako boljelo. Oni su bilo toliko je**no... Izvinjavam se, oni su bili toliko dobri, konstantni. Igrali smo tvrdo i mislio sam da smo zaslužili da pobijedimo. Ovaj rezultat ne djeluje pošteno. Naravno, mi smo sami zaslužili da izgubimo zbog nekih situacija, ali ne možete tražiti pojedince kao krivce, da tako objasnim situaciju", rekao je Longley.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Sličan poraz, po njegovom mišljenju, Australija je 2016. godine doživjela u Riju od Srbije.

"Veoma je je**no slično. Mislim da smo u Riju takođe zaslužili pobjedu. Ne znam šta da uradimo. Moramo da pronađemo neki oltar i da prinesemo nekakvu žrtvu košarkaškim bogovima, jer nas oni ne ljube u ku**c, kao što to rade Špancima. Slobodno objavite da sam to rekao. Špance košarkaški bogovi ljube u ku**c svaki put kada igramo sa njima", jasan je bio 50-godišnji Australijanac.

Top Komentari

Mase007
Jesu i dosadni. Glupi ste, ne znate zavrsiti utakmicu i caoo
3 0
Medo-Brundo
Bljak jezik!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi