Sparsi gostuju kod Dynamica: 'Učinit ćemo sve da nastavimo pobjednički niz'

Trener Sparsa optimista

Sparsi gostuju kod Dynamica: 'Učinit ćemo sve da nastavimo pobjednički niz'

Košarkaški Spars Realway u okviru 19. kola ABA 2 lige gostuju ekipi Dynamica iz Beograda. 

Utakmica je na rasporedu danas od 19.00 sati. Pred ovaj meč izjave za klupsku stranicu su dali trener Nedim Džemić i igrač Adi Zahiragić.

"Učinićemo sve da nastavimo pobjednički niz, posebno u gostima. Biće teško jer imamo povrijeđenih i bolesnih igrača kao i činjenica da Dynamic nema pravo na kiks. Ipak, nadamo se uspjehu i 5 pobjedi u 6 utakmica, što bio bio podvig." rekao je trener Džemić.

Košarkaš Adi Zahiragić je dodao:

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Očekujemo još jednu tešku utakmicu u nizu. Ekipa Dynamica je vrlo nezgodna. Bez igrača su na poziciji pet, igraju dosta brzo i moramo pokušati da to zaustavimo. Trebamo biti strpljivi i ako nam se ukaže šansa za pobjedu da iskoristimo to", kaže Zahiragić.

Inače, Sparsi su trenutno posljednjeplasirana ekipa u ABA 2 ligi s omjerom od četiri pobjede i 13 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi