Sparsi se razišli sa Mazalinom

Nije se snašao uredovima Sarajlija

Sparsi se razišli sa Mazalinom

S. Mlaćo

Iako je stigao u redove Sparsa kao veliko pojačanje Lovro Mazalin više nije član Sarajlija. 

Naime, iz redove OKK Spars potvrdili su sporazumni raskid saradnje, te svom sada već bivšem članu poželjeli mnogo sreće u budućnosti.

Mazalin je uoči početka sezone stigao u Sparse iz španske Zaragoze, međutim nije snašao i raskid saradnje je bio neminovan.

Jedno vrijeme je važio i za jednog od najvećih talenata hrvatske košarke, pa se očekivalo da i u Sparsima pokaže raskošni talenat, ali to se ipak nije desilo.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, Sparsi su nedavno angažovali dva nova imena. Radi se o Almiru Hasandiću i Kenanu Bajramoviću koji su se vrlo brzo pokazali kao prava pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti