Trener Sparsa nakon ubjedljive pobjede

Trbić: Važna pobjeda, nadam se da ćemo nastaviti ovako

OKK Spars je večeras na Grbavici razbio ekipu Splita u 16. kolu 2. ABA lige.

Sarajevska ekipa je slavila sa 96:58, pa je trener Sparsa Marko Trbić bio izuzetno zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

"Prije svega da čestitam svojim igračima, ali i protivniku. Ovo je za nas jako važna pobjeda. Zadovoljan sam igrom... Naravno da su povrede dvojice važnih igrača Splita olakšale naš posao, ali svejedno je moj tim večeras odigrao jednu jako dobru utakmicu", izjavio je trener Sparsa Marko Trbić, pa dodao:

"U prvom poluvremenu smo imali problem sa odbranom pick and rolla, ali mislim da smo u drugom poluvremenu to riješili. Jako sam zadovoljan, prije svega, odbranom u drugom dijelu, služio nas je i šut i nadam se da ćemo u ovom ritmu nastaviti dalje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije