32

Komentari (32)

roki-rokic
Samo ****o prekrizit za sva vremena a ne dati mu dozvolu za promjenu repke.Tako da ceka 5 godina a do tada ce biti u kurcu.
pero98
Dobro došao Matkoviću.
E.Car
Sretno vam bilo i što dalje iz ove lijepe države. Idite gdje vam je bolje da živimo sretno bez vas koji imaju rezervnu državu. I ti @pero98 idi kad te ništa ne veže za BiH, idi gdje ti je bolje!!!!
pero98
Car majstore vidi se da ti je ovo prvi moj komentar koji čitaš. Kratko i jasno, ja navijam za Hrvatsku da, za zemlju u kojoj sam rođen jer grad Rijeka je još uvijek u Hrvatskoj tako da ja REZERVNU DOMOVINU NEMAM. I za kraj od**** od mene.
ZIVIOrodjo
Šteta, dobar....
Nek_komsiji_crkne_krava
Nema tu puno pametovanja ili igras srcem za svetinju ili "ne". Ako "ne" onda dovidjenja i prijatno.
user1619288209
Ante.g. sjedi...imaš jedan (iz gaća) iz geografije...(zemljopisa)...LIVNO ,(đe je karlo rođen) je (još uvijek) u BOSNI I HERCEGOVINI...!
Ante G.
Mjesto rodjenja je apsolutno irelevantno za odredjivanje identiteta. Tako ti je mama mogla biti na eskurziji u Kolumbiji, tamo da si se igrom slucaja rodio, nesto ne vjerujem da bi danas sebe oznacavao kolumbijcem. Pogotovo na ovim prostorima uzimati mjesto rodjenja za mjerilo, nije nimalo pametno. 70% bosne onda danas cine jugosloveni.
Bosnian_King_Tz
Ma ti se samo osjecaj kako ti kazu, imas znanje, Veliko skolovanje, ti znas.
100488
“Ali uvijek ostajemo Bosnjaci kao sto su nam bili i pradjedovi i nista drugo. Dakle nek se dobro ogledaju po zemlji nasa braca, koji toliko stoljeca u Bosni i Hercegovini stanuju i zivu, a hoce da su Srbi ili Hrvati. Neka ovo lijepo prouce i promozgaju.” Fra Antun Knežević (1834-1889) Fra Ante se u grobu prevrce kad vidi vas "Hrvate"
user1619288209
Karlo ko ti *e*e mater izdajničku...!
Ante G.
Pa sta je za ocekivati? Zovnes sada Ronalda da igra za bosnu i onda se ljutis sto se nije odazvao... Nema covjek veze sa bosnom, ne zanima ga kao lanjski snijeg.
user1636137141
Ni prvi/a a ni zadnji/a koji je to uradio. Hrvatske kao i Srbijanske reprezentacije imaju igrače sa ovog podneblja. Bolje je da je tako nego da igraju a da im je svejedno kako će završiti tekma.
Mackintosh
Ja rekoh da nece igrat. A raja lupa minuse. E pa raja hapis me za jaja. A i Matkovica
Baco
Hebem mu mamu,gnjida izdajnička...ne zelim nista dobro...
Bhf111
Ma nek igra za njih, ja bi mu dao dozvolu nek ide sto dalje od nas. Svi tko god misli kao on, dovidjenja
celikze
bas tako a ja igraca i hurca 6 poena i 2 skoka po utakmici hahahhahh
CheGuevara_
Ko ga ebe takav nam ne treba, nek sad ujo pokusa igrat za 'rvate
ghast0
I bez njega se historija piše. Biti će 100 boljih od njega.
Malmi_Suomi
@bravo @ghast0 bravo drug
Noone
Hahahahaha, hebem ti mamicu u usta
roki-rokic
Nabijem i tebe i Hrvasku .
Sport111
mozemo mi bez njega igrati ima drugi igraca
realista1982
Tamo ce igrati,ovdje nebi imao šansu jer nije taj kvalitet...
user1595066044
Kakvo šturo objašnjenje vezano za Matkovića, kakav je stav KSBiH po pitanju toga jel se planira mu dat dozvola da igra za susjede? Kakav status ima sad Alibegović? Jer ako nisu ništa učinili imamo dva naturilzovana igrača...
zevs
otkud ti to da je Alibegovic stranac
user1597698961
Bas sam htio za amara pitati,,jesu li rijesili ili se godi kao naturalizovan pa na mecu ne smiju biti i roberson i alibegovic
vence
naturalizovani su obojica.. ko mu moze zabraniti da igra za Hrvatsku ako ima putovnicu? A i ako nema.. ako ne zeli igrati ne mozes ga natjerati..a ja svu srecu svijeta mu zelim od srca Bgmi
Mad_max
Ne moze igrati ni za koga, osim ako u mi dozvolimo 5 godina, a i tada će se morati voditi kao naturalizovani jer nema nikakve veze s Hrvatskom. Ako mu dozvole naši onda su retardi i moći će igrati kao pravi hrvat.
Realist
A kako onda igraju Zubac Bogdanović Bender Šakić Bilinovac... i drugih milijun
user1597698961
Vodi se alibegovic lao naturalizovan,msm vodio se prethodnih godina,ne znam z aovo okupljanje,ali mozda su rijesili cim je i roberson i on tu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.