8

Komentari (8)

Edin
Ja ih kritikovo prije mjesec dana na fb stranici pa me seljoberi blokirali. Bolje bi bilo da su pazljivije citali kritike!!!!
Edin
Smijesno. Tek se sad vidi kolko su neki igraci losi i bezvrijedni. Zahiragic moze samo da igra kad Kamenjas ubaci 20+ koseva. Kad sam govorio da Sparsi samo igraju na pick and roll Zahiragica i Kamenjasa. Ako centar ostane na Kamenjasu, Zahiragic mora da rjesava sam, a on je katastrofalno los igrac.Sut nikakav, ulaz nikakav.....i naravno tako se Sparsi lako mogu zaustaviti. Taj momak samo moze da razigrava. Najveci mu je kvalitet sto ne trosi puno lopti. Skauting, dovodjenje Pondsa, pa i onog drugog Amera su prava enigma. Ja to ne kontam? Ne kontam ni sta su htjeli sa Polukom i Memicem? Dovodjenje Albijanica i Tulkovica koji skupa imaju 100 godina???
Edin
Eto vam Sparsa i bosanske kosarke....Eto vam papci -21 na poluvremenu. Sve sto sam pisao zadnjih pola godine obistinilo se!!! Je...bem vam kosarku i fudbal i sport sav. Kradete, nema ko ne krade, ne mozete ni u jedan sport da ulozite seljoberi!!! Svim ovim kosarkasima i sportistima uopste bih preporucio da bjeze iz Bosne ako zele da naprave nesto u karijeri u svom zivotu...
Dzambo
Nažalost, živa istina
pero98
Sretno Splićani.
Edin
Tesko da ce Sparsi ovo izvuci, mozda i bolje sto ce ispasti. S druge strane Kamenjas i Gegic mogu mnogo. Da li su dovoljno odmorni da igraju cijelu utakmicu i da li imaju dovoljno snage da se suprostave Splitu koji igra sa 12 igraca? U svakom slucaju, Selimovic, direktor Sparsa se kocka. Volio bih s jedne strane da izgubi, seljober koji veze nema o kosarci, a s druge strane volio bih da Sarajevo ima jednog prestavnika u NLB-ligi. Ljudi vode klub bez ideje, bez strategije, bez ulaganja, sa upitnim strucnim kadrom, sa jako losim skautima i da ne nabrajam. Sve sto rade lose je, ispod svakog nivoa. Imaju srece sto su Kamenjas i Gegic ogromni potencijal pa ih izvlace kroz cijelu sezonu.
Realist
Razbit ce ih Split
Salgijica
Idemo do pobjede
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.