11

Komentari (11)

epa
nigdje veze razmjena ovaj simons ni za nurkica se ne moze mjenjati a kamo li za lilarda..
donado91
Simmons i jedno 200miliona za Lilarda :D kakve bombe bacate,nevjerovatno
Keno
Simons za LILARDA? HAHAHA brisi ovaj clanak druze
Ars412
Ja bih dao CJ u trejd za Simonsa.. e onda bi se mogla igrat odbrana opasno sa simonsom kovingtonom nurkicem bi odbrana bila ok.. pa bi se tek tad vidjela kvaliteta lilarda..
DadiG
Koliko je nepismen ovaj Čaušević. Strana vlastita imena se pišu ili izvorno ili kako mi izgovaramo. Nema miješanja. “Daryl Morey iz Filadelfije”???!!!
King_Kenny
...gluposti,nema sanse da daju Lillarda samo za Simmonsa,morali bi jos dobro podebljati sa pickovima ili nekim igracem...Simmons odigrao ocajnu sezonu,beskoristan u napadu,ne zna pogoditi tricu,slobodna bacanja medju najgorim u ligi...nije los playmaker i dobar je u odbrani,ali nije on kalibar Lillarda da ide trade 1 za 1.
dinass
Bas tako,ljudi ga ostavljaju na liniji za tricu namjerno da sutne,to je sramota za NBA igraca,cak je i Nurkic 3x opasniji sa trice od Simonsa
King_Kenny
@dinass ...a slobodna bacanja su mu posebna prica...kada se lomi utakmica dovoljno je na njemu non stop praviti faule i imas sigurnu pobjedu,prosle sezone je tako prodao nekoliko utakmica...kada je najpotrbnije da ubaci on redovno promasuje...dao bi McColluma za njega ali Lillarda ni slucajno,pa cak ni da daju pickove...
Zoilomas
Ako ode Lillard Portland ce biti smece
dinass
Svakakoo su smece
epa
ako ode Lilard ode i Nurk a vjerovatno i Mc...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti