Spursi tek peta momčad u povijesti s 3 poraza od 30 i više razlike u 7 dana

Negativan rekord Teksašana

Spursi tek peta momčad u povijesti s 3 poraza od 30 i više razlike u 7 dana

Jedna od najuspješnijih i najtrofejnijih franšiza u NBA ligi, momčad San Antonio Spursa prekrojila je mnoge knjige rekorda u NBA ligi, kao i njihov sada već legendarni trener Gregg Popovich koj ije jedan od trenera s najviše pobjeda i najboljim omjerom pobjeda i poraza u NBA ikada.

No ipak, u ovoj sezoni za Spurse ne teče med i mlijeko, trenutno se nalaze ispod crte, tj.ispod osmog mjesta koje vodi u doigravanje a ako se po jutru dan poznaje Teksašani će se morati dobro pomučiti za jedno od mjesta koje će im osigurati play off.

Ovog tjedna Spursi su došli do još jednog rekorda, ovaj put nažalost po njih negativnog. Nakon noćašnjeg poraza od Utaha s 34 poena minusa postali su prva momčad još od Portland Trail Blazers u sezoni 2005/06 s tri vezana poraza od 30 i više razlike u samo 7 dana. Prvo su ih deklasirali Houston Rocketsi sa 136-105, zatim Minnesotta Timberwolvesi 128-89, te noćas Utah Jazz sa 139-105. 

Spursi su trenutno na pretposljednjem mjestu Zapadne konferencije s 11 pobjeda i 13 poraza, no obzirom da na Zapadu vlada velika gužva, od osmog mjesta udaljeni su samo dvije pobjede, a od prvog koje drže Clippersi pet, tako da se još stignu vratiti na pobjednički kolosijek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti