"Srbija igra najbolju košarku na svijetu"

Amerikanci zadivljeni

"Srbija igra najbolju košarku na svijetu"

M. Šljivak

Selekcija Srbije igra fantastično na Svjetskom prvenstvu u Kini.

Orlovi dominiraju. Pregazili su sve dosadašnje protivnike, a američki Sports Illustrated se u jednom od tekstova divi igri ove selekcije.

Po njima nema dileme - Srbija igra najbolju košarku na svijetu.

"Reprezentaciju Srbije morate gledati. Nije nikakva novost da su kvaliteti i da su glavna prijetnja američkoj dominaciji. Moramo priznati da igraju sve bolje", stoji u tekstu američkog magazina i nastavlja se:

"Pošteno je reći da Srbija igra najbolju košarku na svijetu, bez obzira što je konačan cilj daleko. Srbija je mnogo više od prijetnje i vrijedi je gledati":

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Posebnu pažnju su privukli Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović, a sigurno da je itekako velika stvar da su Amerikanci za komšije napisale ovakve riječi.

Srbija u prosjeku zabija 107,7 poena i za sada doista izgledaju fantastično.

Top Komentari

Saimai1316
Fakat odavno u europi nije bilo jace i dominantnije ekipe,ali ja sam ubijedjen da amerikanci imaju svoj najjaci tim da bi razlika izmedju te dvije ekipe bila u nekih 25-30 poena u korist amerikanaca,,
19 0
Sejo1979
Ne pricajte gluposti amerika poslala pa moze se reci cetvrti time uopste nema ni jedne velike NBA zvjezde jednostavno su svi otkazali nastupe sad jer sto nisu htjeli sami ili zbog klubova nije ni vazno srbija igra dobro ito.u najacem sastavu nema dilema ali da su ameri poslali drugi tim a ne prvi pobjedili bi ih bez ikakve price
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi