12

Komentari (12)

Klicko
Gdje su komentari tipa bravo komšije
user1613424508
Srbija i slovenija glavni favoriti steta za BiH sto su u najjacoj grupi al opet nikad se nezna mogu proc uz malo srece
user1658611289
A šta je nas briga za genocidnu državu Srbiju. Nigdje ni slova o Borusijinoj pobjedi večeras na westfallenu
Adrian
Srbija je prvi favorit za zlato.
King_Kenny
@Adrian ...mozda da je u full sastavu,ovako tesko da ce i do medalje...Holandija nije nikakvo mjerilo,neki dan su Grcku jedva dobili na domacem terenu nakon produzetka,sa prosjecnom Turskom se prilicno napatili...
NEWCASTLE
Wow, dobili najslabiju reprezentaciju na prvenstvu...
Banjalukaleeee
Sa pola gasa, idemo do zlata!
zeničkidokosti
Ma ne vjerujem da možemo do zlata, ipak imamo u grupi i Francusku i Njemacku i Sloveniju. Da nam je proći to ako ništa. Što se tiče srbije, oni mogu vjv, al sumnjam da možemo mi nešto više od grupe.
Banjalukaleeee
Pričam za Srbiju, ali verovatno si ironično napisao. Srećno i Bosni, sigurno mogu biti 4 na tabeli
Nizace
Lik ti ga do krajnika satjero, a ti jos veća lopata i krampa, pa se opet javljaš! Ne mogu da vjerujem ko sve ima pristup internetu? ???????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.