11

Komentari (11)

Turgut2
Ma većina Srba ovako i misli samo nemaju muda da javno reknu..bravo za Kalinica a ja mislio po prezimenu da je Hrvat zbog onog fudbakera haha
TOTTI10
pa nije samo do srbije...ovako treba da razmisljaju svi! Mi ovde u BiH treba da zaboravimo sta je bilo, pa naravno jedino u sportu nema nacionalizma u svim ostalim sferama je prisutan jer je politika prisutna u svim zivotnim sferama...izbaci mrnju podrzi svakoga ko normalno razmislja a ne kako se zove i odkla e dolazi! Ako postujes svoje postovaces i tudje, ako svoje ne postujes kako ocekivati tudje da cijenis!
addi
Realan Čovjek.
Adnanos
Živim u Švedskoj već 27 godina i znam o čemu momak zbori ali isto znam kako funkcionira Balkanski um. Poput Dubiozine pijesme Balkan. Za mene nepostoji ideologija za koju bi ja uzeo pušku. Da ljudi ginu da bi se drugi bogatili. Moji koji su bili u ratu nemaju ništa a ni kad bi Bosna bila bez druga dva naroda opet nebi imali ista. Tako bazi za svaki tako zvani narod. Nije do nacije već do bolesnog uma i mentaliteta.
Chupy
95% srbijanaca ovako misli. Ostalih 5% su oni koji sanjaju budni a budan nikad nije dosanjao.
AMKO
Upravu si kad bi svi srbi tako mislili zivjeli bi svi normalno u miri
Benjamingst
Pametan covjek.
Arnel925
Ovo nije Srbin pravi kad ovako zbori
VelaHavle
Decko, izgleda da si pametan i svijetli primjer svog naroda - zato ti slijedi uzimanje pasosa i proglasavanjem persone non grata
casimiro
bravo decko!Konacno neko normalan.Tako je i u Bosni a bgm i u evropskoj hrvatskoj..Sve je u 5 deka.Bravo momcino!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.