Srbijanski novinar Zoran Kesić komentarisao Nurkićevu povredu i napao igrače Portlanda i Brooklyna

Oglasio se na Facebooku

Srbijanski novinar Zoran Kesić komentarisao Nurkićevu povredu i napao igrače Portlanda i Brooklyna

Endin Čaušević

Nažalost, svijet su rano jutros po našem vremenu obišli kadrovi užasne povrede Jusufa Nurkića.

Portland Trail Blazersi su nakon dva produžetka sa 148:144 na svom parketu savladali Brooklyn Netse. Međutim, rezultat i pobjeda Blazersa su pali u drugi plan zbog stravične povrede bh. centra.

Nurkić je pokušao iz ofanzivnog skoka vratiti loptu u koš nakon čega je nezgodno doskočio i pao na zemlju. Sve se desilo 2:22 do kraja drugog produžetka, a odmah je bilo jasno da je bh. centar pretrpio težak prelom lijeve noge.

Bh. košarkaš je dobio podršku mnogih NBA zvijezda i sportista iz cijelog svijeta i jasno je da je pred njim dug oporavak, te da bi van terena mogao biti do kraja ove godine.

Na svojoj Facebook stranici oglasio se čak i srbijanski novinar Zoran Kesić koji je pružio podršku Nurkiću, ali je žestoko kritikovao košarkaše Portlanda i Brooklyna. Kritikovao je i jednog od sudija koji je zakačio Nurkićevu slomljenu nogu kao da nije ni obraćao pažnju na njega.

Thierry Henry na bosanskom jeziku poslao poruku Jusufu Nurkiću!

Ova povreda potresla je i ostale sportiste, a u centru pažnje je objava legendarnog fudbalera Thierryja Henryja koji je čak na bosanskom jeziku poslao poruku Nurkiću.

"Budi hrabar, ne daj se, želim ti brz oporavak", napisao je Henry na svom Instagram profilu.

Stvarno gospodski potez nekadašnjeg igrača Arsenala i Barcelone.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Ja toliko dugo gledam sport i jos nizam vidio da je neko doso i dao ruku, avi u tom trnutku prezivljavaju ogroman sok. Ovaj kesic vas sere, pa kasnije su dosli svu da ga bodre lrije nego su ga iznjeli
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi