Leotar odnio bodove iz Bratunca

Tim iz Trebinja ostvario visoku pobjedu

Leotar odnio bodove iz Bratunca

E. Dindić

U okviru 24. kola Premijer lige BiH za košarkaše svoj susret odigrali su Bratunac i Leotar. Gosti iz Trebinja slavili su ubjedljivu pobjedu rezultatom 109:75. 

Nakon prvih 10 minuta bilo je 31:19 u korist tima iz Trebinja. Leotar je nastavio u istom ritmu pa je i drugi period riješio u svoju korist rezultatom 27:16.Na veliki odmor odlazi se pri rezultatu 58:35 u korist Leotara.

U trećem period tek nešto bolja igra domaćeg sastava ali nisu uspjeli da dobiju ni ovaj period. Tim iz Trebinja i ovaj period rješava u svoju korist rezultatom 24:21, te nakon 30 minuta ima prednost od 82:56.

Posljednji period rutinska igra Leotara za na kraju i više nego ubjedljivu pobjedu rezultatom 109:75.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Kod Leotara najbolji je bio Stevan Krtinić sa 17 poena, dok je Milan Lužaić dodao 16. Bolji od ostalih u domaćem sastavu bili su Andrija Drašković sa 23, te Zoran Vilotijević sa 21 postignutim poenom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti