Šta je to Nurkić imao da poruči Mirotiću?

Drugarski pozdrav

Šta je to Nurkić imao da poruči Mirotiću?

E. Škorić

Portland Trail Blazersi savladali su u Chicagu Bullse sa 124:120 nakon produžetka.

Sjajan je ovo bio meč, a gosti iz Portlanda imali su u svojim redovima raspoložene McColluma sa 32, Ainua s 24 i Turnera sa 22 poena, ali dobru partiju je pružio bh. centar Jusuf Nurkić, koji je uz 15 poena imao i 11 skokova te dvije asistencije.

Prije samog duela u Chicagu Nurkić je imao ugodan razgovor sa Nikolom Mirotićem, bivšim krilnim centrom Real Madrida i danas košarkašom Bullsa. Španac crnogorskog porijekla ubacio je 18 poena uz 10 skokova, a na zvaničnom Twitter nalogu Portlanda pretpostavljaju da je razgovor počeo s riječima: "Sretna nova brate".

Inače, u NBA ligi imamo veliki broj ljudi sa naših prostora, pa su česti ovakvi susreti igrača iz Srbije, BiH, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi