Šta mu je Džanan Musa kriv? Jako ružan potez Kyriea Irvinga

Odgurnuo bh. košarkaša

Šta mu je Džanan Musa kriv? Jako ružan potez Kyriea Irvinga

Edmir Škorić

Kyrie Irving je sjajan košarkaš, ali je činjenica da obožava ulogu lidera i da ponekad pretjeruje u tome.

Irivng se nije najbolje slagao sa LeBronom Jamesom u Clevelandu upravo zato što nije želio da bude u sjeni Kralja, pa je otišao u Boston Celticse, a ni tamo mu se nije svidjelo i na kraju je završio u Brooklynu.

Jasno je da je trenutno uz povrijeđenog Kevina Duranta prva zvijezda Netsa, ali i glavno potrošač lopti.

Metar i 93 centimetra visoki playmaker je trenutno na prosjeku od 28.5 poena, 5.4 skokvoa i 7.2 asistencija po meču, mada sinoć nije imao posebno dobar učinak.

Ubacio je 17 poena u porazu Netsa od Denvera, dok je 10 poena ubacio naš Džanan Musa, ali u jednom trenutku je Irving, očigledno gladan lopte i novog šuta, odgurnuo bh. košarkaša skroz na drug stranu.

Irvingov potez nije nimalo korektan, ali nadamo se da će samo pomoći Musi da još brže sazrije i da iz svega izvuče samo najbolje.

Top Komentari

Kiss
e moj musa nije ti ovo repka da si ti najvažniji ipak je to Kyrie,a i nisi neki igrač al opet sve najbolje
4 12
TitkusMojeJelo
To je taj Musa sto malo mu sto je nasrno na Mirzu hoce i na ovog, mali leti, al kad naleti na kakvog brata nigera, ima da mu hatma bude..
4 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi