Šta se krije iza paravana? Kako su to vlasnici Bucksa ponižavali Kidda?

Osim što je za otkaz saznao iz medija...

Šta se krije iza paravana? Kako su to vlasnici Bucksa ponižavali Kidda?

Eldar Ganibegović

Jason Kidd je prije nekoliko dana smijenjen sa klupe Milwaukee Bucksa, a u javnost su počeli izlaziti detalji otkaza.

Već je poznato kako se Bucksi i Kidd nisu rastali na najbolji način, s obzirom da je nekada sjajni košarkaš, navodno, za svoj otkaz saznao iz medija, međutim još dosta toga se dešavalo iza paravana.

Vlasnici Bucksa su već duži period bili nezadovoljno igrom svoje ekipe, a sve je, navodno, kulminiralo na jednom sastanku kada su Kiddu puštali video sminku igre drugih momčadi i rekli mu kako bi i Milwaukee tako trebao igrati.

Jasona je to itekako iznerviralo, pa je tom prilikom burno reagovao, te zaustavio video i samo postavio jedno pitanje svim prisutnim: "Koliko vas je osvojilo NBA prsten? Koliko vas zna što treba napraviti kako bi se pobijedilo u NBA ligi", tu je bio kraj rasprave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi