Stefan Lakić: Znali smo da imamo kvalitet za nešto više

Košarkaš Mladosti iz Mrkonjić Grada za SportSport.ba

Stefan Lakić: Znali smo da imamo kvalitet za nešto više

Košarkaši Mladosti iz Mrkonjić Grada večeras su slavili u Mostaru protiv HKK Zrinjski rezultatom 84:81. 

U uzbudljivoj utakmici gosti su slavili nakon velikog niza loših rezultata i napokon ostvarili pobjedu.

Jedan od boljih košarkaša u redovima Mladosti bio je sjajni Stefan Lakić koji se večeras predstavio s nekoliko krasnih poteza i pokazao da je jedan od uzbudljivijih košarkaša domaćeg prvenstva. Poslije odlične partije i velike pobjede svog tima u Mostaru Lakić je za SportSport.ba rekao slijedeće:

"Nažalost, iza nas je do ove utakmice bio niz loših rezultata koji je u konačnici doveo i do smjene trenera" - kazao je Lakić i dodao:

"Večeras smo došli s dosta pozitivne energije i s namjerom da ostvarimo pobjedu. Znali smo da imamo kvalitet za nešto više i vjerujte da ovo stanje na ljestvici uopće nije realno. Čestitam svim akterima utakmice, posebno košarkašima Zrinjskog na fer i korektnoj borbi, ali i svojim suigračima koji su pokazali da mi još nismo otpisani."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Stefane, misliš li da ova pobjeda može biti prekretnica sezone za vas?

"Sigurno da može, posebno ako nastavimo ovim putem. Uvjeren sam da možemo sve iznenaditi i nositi se bilo s kim i vezati još nekoliko pobjeda u utakmicama ispred nas." - kazao je Lakić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi