Zoran Glomazić: Neće nam biti lako jer ekipi Mladosti 'gori', ali dat ćemo sve od sebe

HKK Zrinjski sutra dočekuje Mladost iz Mrkonjić Grada

Zoran Glomazić: Neće nam biti lako jer ekipi Mladosti 'gori', ali dat ćemo sve od sebe

Košarkaši HKK Zrinjski u 16. kolu košarkaškog prvenstva BiH na svom će parketu sutra dočekati ekipu KK Mladost iz Mrkonjić Grada.

Nakon nesretnog poraza u Donjem Vakufu od Proma Plemići će sutra tražiti pobjedu protiv uzdrmanih Mrkonjićana koji su zaredali s porazima što je sve mjestom prvog trenera platio Žarko Milaković. Tim povodom HKK Zrinjski organizirao je press konferenciju na kojoj su se novinarima obratili trener Zoran Glomazić i košarkaš Sreten Knežević.

"Ekipa iz Mrkonjića nakon smjene trenera dolazi u Mostar vjerojatno napraviti 'break' jer su u vrlo nezgodnom položaju. Što se nas tiče, mi smo protekli tjedan radili izvanredno, momci su fokusirani i spremni ulazimo u utakmicu. Neće to biti nimalo lako, jer gostima 'gori', bore se za ostanak, ali dat ćemo sve od sebe" - kazao je Glomazić.

Utakmica protiv Mladosti igra se u subotu u 17 sati, a Mostarci će opet biti na državnoj televiziji, jer utakmicu prenosi BHT.

"Odradili smo dobrih sedam dana, atmosfera u svlačionici je jako dobra. Mlada smo ekipa i nikoga ne smijemo podcjenjivati. Očekuje nas teška utakmica, ali ako ponovo budemo imali energiju kao što smo imali protiv Širokog ne bi smjelo biti problema", istaknuo je najbolji skakač i treći strijelac momčadi Sreten Knežević.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Osvrnuo se Glomazić i na prošlotjedni poraz protiv Proma.

"Nemam ništa zamjeriti svojim igračima u toj utakmici. Imali su veliku želju i energiju, malo smo lošije ušli u utakmicu, ali smo se vratili i jedino je falilo malo smirenosti na kraju. Ta utakmica sada je arhivirana i okrećemo se suboti, susretu s Mladosti i očekujem istu energiju i još bolji pristup" - kazao je trener Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije