Stepha ponijela atmosfera: Pala je psovka, ali onda se "pojavila" mama!

Sa mamom Curry nema zezanja

Stepha ponijela atmosfera: Pala je psovka, ali onda se "pojavila" mama!

Golden State Warriorsi su sinoć u svojoj Oracle Areni razbili Houston Rocketse rezultatom 126:85 i poveli u finalnoj seriji Zapada sa 2-1.

"Eksplodirao" je i Steph Curry odigravši najbolju utakmicu serije. Posebno je dobar bio Curry u trećoj dionici u kojoj je postigao 18 poena uz šut iz igre 7/7.

Curryja je u tim momentima "ponijelo", pa je nakon jedne ubačene trojke glasno uzvuknuo: "Ovo je moja je**na kuća!".

Zapalio je ovaj njegov potez Oracle Arenu, ali je ubrzo stigao ukor od njegove majke. Pošteno je Sonya Curry izribala svog sina zbog psovke iako je bila zadovoljna njegovom partijom.

"Već mi je poslala dva snimka na kojima se vidi da pregledava taj trenutak. Govorila mi je da moram oprati usta i to sapunom. Nije prvi put da čujem to od nje", izjavio je nakon utakmice nasmijani Curry.

Curry je sinoć odigrao veliku utakmicu, ali kako je odgojen u duhu kršćanstva shvata "bukvicu" koju mu je očitala majka.

"U pravu je. Moram biti bolji. Ne smijem tako pričati", poručio je na kraju Curry.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi