Štimac: Protiv Teodosića je uvijek nezgodno igrati

Košarkaš Zvezde o igraču CSKA

Štimac: Protiv Teodosića je uvijek nezgodno igrati

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde Telekom će u okviru četvrtfinala Eurolige svoja koplja ukrstiti protiv ekipe CSKA iz Moskve koju predvodi Miloš Teodosić.

Da utakmica neće biti nimalo laka, te da nasuprot crveno-bijelih stoji jedna od najboljih evropskih ekipa jasno je i centru Zvezde.

"Ne moram dovoljno riječi trošiti oko našeg protivnika. Svi dobro znamo ko je CSKA. Ekipa predvođena Milošom Teodosićem s kojim sam nekoliko godina igrao u reprezentaciji. On je jedan od najboljih plejmejkera u Evropi. Moskovljani igraju lijepu košarku i najjači su ofanzivi tu su nevjerovatni. Čuo sam se sa njim prije nekoliko dana, i on a i ja dat ćemo sve od sebe da našim timovima donesemo pobjedu", rekao je za medije centar Crvene zvezde, Vladimir Štimac.

Meč između CSKA i Crvene zvezde Telekom igra se sutra s početkom od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi