Stravična povreda: Dario Šarić na treningu povrijedio oba oka!
U Philadelphiji se nadaju da Šarić nije ozbiljnije povrijeđen

Problem za košarkaša Philadelphije

Stravična povreda: Dario Šarić na treningu povrijedio oba oka!

Hrvatski košarkaš Dario Šarić doživio je tešku povredu tokom jučerašnjeg treninga sa ekipom Philadelphija 76ersa. 

Šariću je stradalo lijevo oko, a kako prenose američki mediji dobio je nezgodan udarac i u desno. Navodno je dobio posjekotinu na lijevom oku, a već je dobio tri šava.

Ovu vijest je potvrdio i trener 76 ersa Brett Brown.

"Dobio je udarac u lijevo oko, ima tri šava. Mislim da će sve biti u redu, ali zaista ne znam hoće li igrati u subotu", rekao je Brown.

Dakle, za sada nije poznata težina povrede Šarića, ali u Philadelphiji se svi nadaju da će veoma brzo ponovo moći na parketu.

Podsjetimo, hrvatski košarkaš je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 23 utakmice ukojima je prosječno bilježio 11,4 poena i 6,5 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi