Student pred meč s Radnikom pojačan Patrickom Coleom

Pojačanje za Mostarce

Student pred meč s Radnikom pojačan Patrickom Coleom

Susret 14. kola košarkaške lige Bosne i Hercegovine između Studenta i Radnika iz Bijeljine koji se sutra od 18 sati igra u Mostaru od iznimne je važnosti za obje momčadi u borbi za ostanak. 

Student, nakon što je prvi dio sezone odigrao sjajno, iznad očekivanja, u drugom dijelu je ostao bez košarkaša koji su iznijeli najveći teret ostvarenih rezultata (M.Marković, Lelić, Širić) je zaredao s porazima i sada je pred njima mukotrpna borba za očuvanje prvoligaškog statusa.

Uprava mostarskog prvoligaša napokon je reagirala i dovela jedno pojačanje. Riječ je o Patricku Coleu, negdašnjem studentu North Caroline, ali ne legendarnih Tar Heelsa, već North Caroline Central Eaglesa, igrača rođenog 1993.godine i koji može igrati na pozicijama 2. i 3.

Eventualnom pobjedom košarkaši Radnika izjednačili bi se sa Studentom i tako još više zakomplicirali stanje u donjem dijelu ljestvice.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti